Hej ! Vi heter Smart and deadly ! Lyssna gärna på våran voki !Smart and deadly!
Click here to comment on this Voki.
Get a Voki now!

berta2.jpgHej ser ni den bilden ovanför. Där är det är den berömda pogramledaren Berta Karlsson. Hon är väldigt rolig. Vi vill inte vara oförskämda men ibland har Berta konstiga kläder på sig.Berätta det förstås inte för någon. Berta brukar vara snäll mot alla vi känner.


The Story

Bandet Smart and Deadly har repat i snart 8 månader. Dom träffades på ett disco vid 17 års ålder.När vi träffades sa vi att vi skulle bilda ett band. Nu är vi rika och är 18 år .Vi har släppt 14 cder. Snart ska vi spela in en ny CD .Men just nu håller vi på att vinna landskapsidol. Om några dagar ska vi åka till ett jätte stor turne. Men först ska vi vinna landskapsidol. Vi har desutom spelat med den berömda sångerskan Britnay spears. Nu är vi i Lappland och har skoj. Nu är vi klara med inspelningen nu ska vi bara hitta dom rätta beat en och den rätta dansen till våran låt.
smartand_deadly.jpg


Vår turnebuss

Vi har den bästa bussen av alla. Vi har en 150 tums TV med bauta stor hemmabio anläggning. Vi har en bubbel pool och massa andra saker. Vi har dessutom x-box 360 ,playstation 3 och Nintendo wii. Vi har varit i USA ,Tyskland ,Sverge,Österike,Canada Italien, Spanien en massa andra länder.Nu är vi i Lappland och åker skidor.


smartanddeadly.bJPG.jpgS
MART AND


D
eadly !